Privatlivspolitik

Hos BabyChild.dk prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt og forstår vigtigheden af dette for dig som kunde på nettet. Vi indsamler kun nødvendige informationer for at gennemføre en handel med dig som kunde, dette udspecificeres detaljeret herunder.

Identitet og kontaktlysninger indhendes med det formål at gemme kunden i kundekartoteket, for at gøre fremtidige køb lettere. Derfor gemmes også forsendelsesoplysninger. Disse data deles ikke med andre virksomheder og/eller tredjelande.

Oplysningerne gemmes indtil kunde selv beder om at få dem slettet, eller kontoen har været inaktiv i 24 mdr. Kunden har ret til at få fjernet oplysningerne og kan bede om hjælp hertil hos den dataansvarlige.

Dataansvarlig

Den øverste dataansvarlige i BabyChild.dk er direktøren, Anne-Mette Kristensen. Ved spørgsmål angående persondata, tag kontakt på info@babychild.dk

Databehandleraftale og grundlag

Persondata indsamles kun til behandling i Babychild.dk og overdrages ikke til tredjemand. Grundlaget for at gemme data er at opfylde købsaftalen med kunden og levere de købte varer på kundens adresse. Der indhentes samtykke hertil via købsformularen.

Fortegnelse over persondata

Navn og kontaktoplysninger på den dataansvarlige virksomhed:
BabyChild.dk
Nørregårds Allé 42
DK-8362 Hørning
CVR: DK39466902

Hvilke kategorier/typer af persondata behandler virksomheden?
Virksomheden gemmer forsendelsesoplysninger til levering af varer købt i webshoppen.  Det er altså almindelige oplysninger og ikke følsomme oplysninger.

Hvilke behandlinger af persondata virksomheden foretager, og hvad formålet med den enkelte behandlingsaktivitet er?
Kundeoplysninger til forsendelse af pakker.
Barnets alder i forbindelse med målrettet vejledning til brug af produktet.

Hvem er databehandler?
DanDomain A/S
Normansvej 1
8920 Rander NV

Datasubjekters rettigheder

Under den gældende persondataforordring har du som kunde følgende rettigheder:

  • Retten til at se dine persondata (indsigtsretten)
  • Sletning - ret til at få slettet persondata om dig selv
  • Ændring - retten til at få opdateret og ændret dine oplysninger
  • Dataportabilitet - retten til at flytte dine oplysninger et andet sted hen
Opgaverne udvøres af den ansvarlige for drift i virksomheden. Denne ansvarlige person har adgang til kundekartoteker mv. og vil kunne være behjælpe med ovenstående. Alle forespørgsler i denne kategori bestræber vi o på at besvare indenfor 14 dage. 

Beredskabsplan

Såfremt der sker brud på persondatasikkerheden, hvad end det sker i virksomheden eller hos underleverandører går alle personer hvis data er berørte direkte besked indenfor 72 timer via e-mail. Datatilsynet kan kontaktes på dt@datatilsynet.dk og evt. anmeldelse ved mistanke om databrud finde sted på www.virk.dk under 'databrud'.

Cookies

Vi bruger cookies til at øge brugervenligheden på webhoppen, uden cookies er det f.eks. ikke muligt at logge ind med din bruger, se historik, foretage bestilling/betaling mv. Herudover bruger Babychild.dk tredjepartsleverandør til markedsføring af webshoppen. Der kan placeres cookies af disse tredjepartsleverandører, vi anvender følgende:

  • Google Analytics
  • Facebook
Du kan slå cookies fra i din webbrowser, eller bruge "anonym" surfing til dette formål. 

Senest opdateret d. 27. maj 2018